Welkom bij de Piratenkanjers, Luister en/of chat gezellig mee!!
Jukebox Verzoek:
Het Team
Jarig / Nieuws / Stemmen
Nu speelt
Nachtzwerver contact
Welkom bij Piratenkanjers luister gezellig mee!!!
Vanuit het tweelingdorp Veenoord / Nieuw - Amsterdam een plaats met vaart, draait Grietus A.K.A de Nachtzwerver leuke Muziek voor u.
Oprichter van de Piratenkanjers online vanaf 15-02-2014
Drentsche Musketier
Op de Zaterdag middag kunt u luisteren naar Teunis vanonder de hunnebedden met zijn swoantje vanuit Emmerhout.
Dj. Danny
Op de Dinsdagavond kunt u luisteren naar Dj. Danny vanuit Nieuw Amsterdam/Veenoord gas in de vaart
BuffelTeam

Hallo wij zijn Patrick Bos en Peter Geraedts, 2 beste kameraden voor het leven zoals men dat zo mooi zegt.

Patrick is een echte Drenth in hart en nieren en al geruime tijd actief in het geheime zender gebeuren. Na een lange tijd gedraaid te hebben zowel in de ether als via stream door Patrick, is Peter in 2001 vanuit Heerlen verhuisd naar het mooie noorden.

Vanuit dit punt zijn wij elkaar tegen gekomen waaruit een fantastische vriendschap is ontstaan. Patrick was al “eigenaar” van de naam Buffelteam wat dus eigenlijk een tijd niet gebruikt is. Op een zeker moment kwam ter sprake om het draaien weer op te pakken wat we dan ook meteen in gang hebben gezet.

We zijn zeer verheugd deel uit te maken van het gezellige Piratenkanjers waar we dan ook vol plezier en passie onze plaatjes voor de luisteraar ter gehore willen en zullen brengen. Komen jullie ook luisteren ?...GEZELLIG!!! we zien jullie graag in de chat verschijnen voor een stukje gezelligheid. Groet’n van Het Buffelteam en hopen tot snel ;)
Studio Jaknikker
Op de Woensdagmiddag en avond kunt u luisteren naar studio jaknikker
De Brugwachter
Op de maandagavond kunt u luisteren naar de Brugwachter vanuit de Lichtstad van Beilen ook eem met de welbekende hits.
Walvisvaarder contact
Op de Vrijdagmiddag of de Zondagochtend kunt u luisteren naar de Walvisvaarder samen met zijn Duifje uit de Lichtstad van Beilen ook eem met de welbekende hits.
Pinokkio
Op de Vrijdagmiddag of de Zondagochtend kunt u luisteren naar Pinokkio het vinyl KANON UUT EELDE!!! met ook mooie schijfjes voor U!!!
Dj Evi
Op de Donderdagmiddag gaat Dj Evi vanuit Nieuw Amsterdam / Veenoord gas geven vanaf 15:00 met ook mooie hits en de groene puln derbij grolsch wel te verstaan want evi bid niet veur iets anders.
Studio No Limit
Als inval Dj, kunt u genieten van de klanken van Studio No Limit .
Online Radio